Wie zijn wij?

Meat Your Own is een initiatief van Innovatie Agro & Natuur, een denk- en doetank verbonden met het Ministerie van Economische Zaken. Innovatie Agro & Natuur ontwikkelt grensverleggende innovaties in landbouw, agribusiness, voeding en groene ruimte en zorgt er voor dat die door belanghebbenden in de praktijk worden gebracht.

In 2014 is de Stichting Meat Your Own opgericht, met een bestuur bestaande uit deskundigen op relevante vakgebieden, zoals marketing, logistiek en economie. De medewerkers zorgen voor de uitvoering van de activiteiten, zoals het verzamelen van informatie voor de boerenprofielen, het plaatsen van berichten op Facebook en Twitter en het uitvoeren van de consumentencampagne. 

Bestuur

Geert Boosten (secretaris/penningmeester)

Geert is luchtvaarteconoom en heeft gewerkt in verschillende internationale functies op het gebied van luchthaven management, business development en strategie. Hij was ook lid van twee platforms voor ketenontwikkeling en logistiek. 

Meer info op LinkedIn 

Joris Lohman

Joris is bestuurslid bij Slow Food International en voorzitter van het Slow Food Youth Network (SFYN). Hij zette in Nederland mede het Food Film Festival en de Youth Food Movement op. Hij werd in 2013 (25) en 2014 (18) verkozen in de Trouw Duurzame 100. Joris probeert liefde voor goed eten en kwaliteit te koppelen aan het vinden van oplossingen voor het wereldvoedselvraagstuk. 

Meer info op LinkedIn, Facebook en Twitter

Medewerkers

     
Jan de Wilt, extern adviseur

Jan de Wilt is landbouwkundig ingenieur, met ervaring als onderzoeker, beleidscoördinator, toekomstverkenner en innovatiemanager. Momenteel is hij programmamanager Duurzame Landbouw bij Innovatie Agro & Natuur, onderdeel van het ministerie van Economische Zaken.

Meer info op LinkedIn en Twitter

Francien Knorringa

Francien is eigenaar van Concepts To Go (media & communicatie). Met haar passie voor voeding en communicatie vindt zij dat de tijd rijp is dat vlees eten en produceren niet langer iets zou moeten zijn waar je maar liever niet hardop over praat.

Meer info op LinkedIn, Facebook en Twitter

 Rolien Willmes

Rolien heeft Toegepaste Communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Wageningen Universiteit en werkt naast haar baan bij communicatiebureau JEEN momenteel parttime als projectmedewerker bij Meat Your Own. Ze zorgt voor de social media van Meat Your Own en draagt bij aan de consumentencampagne.  

Meer info op LinkedIn, Facebook en Twitter

       

Roos Pommerel

Roos heeft Biologische productie wetenschappen gestudeerd aan de Wageningen Universiteit. Ze heeft een biologische kruidentuin en geeft onder de naam Rosea Pommeralis workshops over kruiden. Ze werkt als projectmedewerker bij Meat Your Own en heeft daarbij veel contact met de boeren.

Meer info op LinkedIn en Facebook 

Jens Paree

Jens Paree heeft communicatie en multimedia design gestudeerd aan Avans Hogeschool Breda. Hij werkt nu freelance als “Jens Paree Multimedia Bureau” en is projectmedewerker bij Meat Your Own. Hij gebruikt onder andere zijn kennis uit zijn afstudeerproject “Transmediale Uitwerking: Voedselflat Breda” waarin hij de verbinding legt tussen agrarische ontwikkelingen en de consument.

Joost Reus, Else Giesen, Job Wittens, Mark Frederiks, Laura Verhofstad, Jeroen van den Berg, Harry van Delft, Tijmen van Zessen en Tim Meuleman hebben in een eerder stadium meegewerkt aan de totstandkoming van Meat Your Own.