Leveringsvoorwaarden en kosten

Via Meat Your Own kun je een Nederlandse boer zoeken bij wie je vlees wil kopen. Kopen doe je bij de boer of een andere verkooplocatie, zoals een slager. Dit staat aangegeven op de website.

Medio november 2015 is een pilot gestart met 9 boeren in de regio Eindhoven. Bij hen kun je vlees bestellen via de Meat Your Own webshop. Als je een bestelling plaatst via de webshop, zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Kosten
Je betaalt je bestelling niet via de website. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een e-mail met betaalinstructies. Bij je bestelling geef je aan welke bezorgmethode je kiest. Er zijn drie opties:

  • Afhalen op boerenerf
    Je betaalt vooraf per bank. Afhalen kan tijdens openingstijden van het boerenbedrijf, of op afspraak.
  • Afhalen bij afhaalpunt
    Afhaaltarief € 5,00 per bestelling per boer. Maak het totaalbedrag per bank over voor maandag 22.00 uur, dan kun je op vrijdag vanaf 16.00 uur je bestelling afhalen op het afhaalpunt in Eindhoven.
  • Thuis ontvangen
    Thuislevertarief € 10,00 per bestelling per boer. Maak het totaalbedrag per bank over voor maandag 22.00 uur, dan levert onze distributeur Vers & Fijn op vrijdag tussen 16.00 - 21.00 uur bij je thuis in heel Nederland. We melden je uiterlijk donderdagavond een levervenster van 1 uur.

Transport
Vers & Fijn bezorgt bestellingen middels geconditioneerd transport, waarbij de koeling tijdens de distributie altijd ingesteld staat op een temperatuur van +4°C. Er wordt een marge van +/- 2°C gehanteerd. Diepgevroren producten worden tijdens transport op -15°C gehouden via een EPP-box met vrieselement. De energie die nodig is voor de koeling wordt opgewekt via zonnecellen op het dak van de koelwagens.

Wijzigingen en annuleringen
Indien je jouw bestelling op een ander adres (binnen een straal van 2 km) of op een andere dag wil laten bezorgen, of wil annuleren, kun je dit uiterlijk donderdag voor 10.00 uur doorgeven via info@meatyourown.nl. Onder voorbehoud van de planning van Vers & Fijn wordt een nieuwe afspraak gemaakt. 

Niet thuis
Ben je niet thuis op het moment van levering? Dan proberen we bij één van de buren te leveren. Indien dat niet mogelijk is, wordt je bestelling retour genomen. Kosten voor een nieuwe bezorgpoging zijn voor eigen rekening.

Contact
Vragen, opmerkingen of klachten kun je mailen naar info@meatyourown.nl